Troldens petanque gæstebog

Når du alligevel er her, så skriv gerne et par linier i gæstebogen. Vi er meget interesserede i at få kommentarer til klubben og vor hjemmeside.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Karen, d. 04-02-2021
I denne tid hvor mange sidder hjemme og venter på at komme ud mellem familie og venner, er savnet stort for at komme til at trille kugler og have hyggelige timer med alle jer søde mennesker i Trolden og sommergensynet med alle venskabsklubberne :-)
E-mail:
Skrevet af Hanne, d. 17-02-2019
Tak Preben.
Det enkle er netop vores mål med hjemmesiden, for det betyder den er nem at ajourføre når der er noget. Så kan alle se det er en klub der er aktiv. Jeg syntes alt for mange hjemmesider breder sig over meget som ikke er decideret relevant og efter en kort periode er der så ikke ressourcer til at opdatere. Det er med til at skabe tvivl om den pågældende klub stadig eksisterer. Ærgerligt hvis man vil have flere medlemmer, for det er tit via nettet de finder os.
Jeg er ikke EDB nørd og opdaterer efter bedste evne. Kan selvfølgelig se småfejl, men dem må vi leve med indtil der findes en bedre operatør end mig.
E-mail:
Skrevet af Preben Fuglsang, d. 16-02-2019
Har set jeres hjemmeside og den er meget overskuelig. pøj pøj med sæsonen.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Tanja Beckmann Jensen, d. 25-02-2015
Hej alle,
jeg har valgt at donere et maleri til Troldens petanque. Det kan ses fra i dag 25.02.15 i klubben. Håber i kan lide det.
Hvis du selv ønsker et maleri af mig, kan der ses mere på min hjemme side.
Hej fra Tanja
E-mail:
Skrevet af Jimmy Christiansen, d. 30-11-2013
Mangler lidt historie. blandt andet hvor kommer trolden fra. Og lever han stadig væk.

E-mail:
Skrevet af Sitta Nielsen, d. 11-03-2012
Tillykke med en meget flot hjemmeside.
E-mail:
Hjemmeside: